Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

Een unieke speeltuin op een boerderij met buffels

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en unieke speeltuinervaring? Zoek niet verder en kom naar Waleuk, een speeltuin op een boerderij met buffels. Gelegen op het platteland van Waalwijk, biedt Waleuk een prachtige en schilderachtige omgeving in de polder van Waalwijk om te genieten van allerlei leuke activiteiten voor jong en oud.

De boerderij en de buffels

Waleuk is meer dan alleen een speeltuin maar een heuse speelboerderij met een speelschuur met knutselhok waar je lekker kan timmeren, verven en ook kleuren. Het is gevestigd op een werkende boerderij, waar buffels de sterren van de show zijn.

Deze majestueuze dieren zijn de belangrijkste attractie van de boerderij en bieden de perfecte achtergrond voor een dag vol avontuur en plezier. Bezoekers kunnen de buffels bekijken in de stal of een rondleiding krijgen om meer te weten te komen over deze fascinerende dieren, en is tevens een meet en greet mogelijk om deze dieren te kunnen aaien of zelfs te knuffelen.

Speeltuin voor kinderen

Kinderen zullen genieten van de verschillende speeltoestellen die beschikbaar zijn op Waleuk. Er is voor elk wat wils, van schommels en glijbanen tot klimrekken en in de zomermaanden zelfs een maisdoolhof om in te verdwalen. De speeltuin is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en biedt een veilige en stimulerende omgeving om te spelen en te verkennen.

BBQ-avonden en buffelvlees

Na een dag vol plezier in de speeltuin, kunnen bezoekers genieten van een heerlijke maaltijd met een lokale twist. Waleuk biedt regelmatig BBQ-avonden aan, waar bezoekers kunnen genieten van heerlijk buffelvlees dat vers van de boerderij komt. Het is de perfecte manier om de dag af te sluiten en de smaken van de boerderij te proeven. Dit vlees/streekproduct is ook te verkrijgen op het boerderijterras. Kom naar Waleuk

Waleuk biedt een unieke speeltuinervaring die nergens anders te vinden is. Met de buffels in de buurt en een scala aan activiteiten voor jong en oud, is het de perfecte bestemming voor gezinnen, vrienden en iedereen die op zoek is naar een dag vol plezier en avontuur. Plan je bezoek aan Waleuk vandaag nog en ervaar de schoonheid en het plezier van het leven op een boerderij.

Activiteiten bij Waleuk

Naast de speeltuin en het bekijken van de buffels, biedt Waleuk ook andere activiteiten voor bezoekers om van te genieten. Zo kunnen gasten een ritje maken in een huifkar met een tractor. Er zijn ook verschillende educatieve programma's beschikbaar, waar bezoekers meer kunnen leren over de boerderijdieren en de landbouwpraktijken op de boerderij.

Waleuk organiseert ook regelmatig evenementen, zoals de jaarlijkse maishakseldagen aan het einde van het mais seizoen en feesten voor verjaardagen en andere gelegenheden.

Veiligheid en Hygiëne

Waleuk hecht veel belang aan de veiligheid en hygiëne van haar bezoekers. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen op het terrein en er wordt regelmatig schoongemaakt. Daarnaast wordt er gezorgd voor de nodige COVID-19 maatregelen, om de veiligheid van alle gasten te waarborgen.

Conclusie

Waleuk is een fantastische bestemming voor een dag vol plezier en avontuur. Gelegen op een werkende boerderij met buffels, biedt Waleuk een unieke en schilderachtige omgeving voor gezinnen, vrienden en iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke speeltuinervaring. Kom en geniet van de speeltuin, het bekijken van de buffels, proef het heerlijke buffelvlees en nog veel meer bij Waleuk!

Zou je graag meer informatie willen over de activiteiten bij Waleuk dan kun je vrijblijvend contact opnemen.


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl