Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

 Speelschuur met Knutselhok

NIEUW is onze speelschuur  (onderdeel van de entree Speelboerderij) volop zand, waterpomp- & bakken, speeltoestellen met nog een Knutselhok op onze Speelboerderij ! Ook leuk voor kinderfeestjes, dagjesmensen of bijvoorbeeld familie-uitjes er is voor een ieder wat wils qua mogelijkheden voor vermaak! De speelschuur is een mooie ruimte waar de kinderen maar lees hier ook (groot)ouders/begeleiders heerlijk ontspannen overdekt kunnen spelen met zand en water en kunnen knutselen. In ons knutselhok staan grote tafels met rode krukjes en de schattige gele shortjes hangen naast de hamertjes al voor de kids klaar om creatief aan de slag te gaan. 

Dus op zoek naar een Speelboerderij inclusief horeca met volop zitgelegenheden BINNEN en BUITEN, dan is het bij WALEUK de perfecte plaats om te komen spelen en genieten van een hapje & drankje op het terras 

Speelschuur bij waleukOp de Speelboerderij van WALEUK kun je BINNEN en BUITEN oneindig naar hartelust spelen, klimmen, klauteren, glijden, kleuren, speuren, timmeren, verven, mini-goudklompjes zoeken/zeven met zand en water oftewel volop vertier en plezier, maar ook kun je midgetgolfen vanaf het voorjaar in het weiland tussen de fruitbomen & in de zomer (hou onze pagina in de gaten ) dolen in het meterhoge maisveld met educatief tintje en speurtocht.

Of de zon nu schijnt of het regent pijpenstelen bij ons in o.a. de Speelschuur zul je je zeker niet snel vervelen en lekker BINNEN SPELEN!

Beleef, geniet, ontdek heerlijk binnen & buiten WALEUK !

Entree Speelboerderij

Kind t/m 12 jaar € 6,50
Let op: ouders/begeleiders & kinderen vanaf 13 jaar zijn GRATIS !

Je hebt al een strippenkaart voor maar € 25,- voor 5x entree (ook leuk om cadeau te geven/krijgen)
De midgetgolf & maisdoolhof zijn aparte activiteiten en voor maar € 3,50 per persoon per activiteit is er volop vermaak en voor elke leeftijd wat wils.

Voor bijvoorbeeld school-, bso-, vrienden-, verenigings-, familie-uitjes e.d., (kinder)feestjes of meeting/vergadering, teambuilding etc. Dit kan het gehele jaar door op aanvraag. Heb je lekkere trek dan serveren we van kroket tot bbq & buffet!

Vraag naar de mogelijkheden; we denken graag met je mee en voor meer informatie/ arrangementen kun je contact opnemen.

Bekijk hier de openingstijden.


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl