Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

Binnen en Buiten Speeltuin: Ontdek Onbeperkt Speelplezier voor Kinderen

Zandbak met autos

Een betoverende wereld van plezier wacht in de overdekte binnenspeeltuin. Zowel peuters als grotere kinderen kunnen genieten van avontuurlijke momenten in onze overdekte speeltuin. De grote binnenspeeltuin biedt diverse attracties en spelletjes voor jong en oud, terwijl het overdekte speelparadijs een veilige omgeving creëert voor kinderen om te verkennen en te spelen.

Met speciale zones voor peuters en volwassenen, combineert deze indoor kinderspeeltuin vermaak met comfort. Regenachtige dagen zijn geen belemmering voor plezier, want deze overdekte speeltuin biedt vrolijke avonturen en creatief spel op de binnenspeelplaats, ook ideaal als de zonnekracht te sterk is om er in te spelen.

Kinderlijk Plezier, Ongeacht het Weer

Ontdek de magie van veilig binnenspelen in de leukste binnenspeeltuin. Ons indoor speelparadijs bied creatieve speelruimtes en een scala aan overdekte binnenspeeltuin activiteiten. Of het nu regent of te zonnig is, binnen spelen is altijd een feest!

Binnenspeeltuin: De Ultieme Speelbestemming

Kindvriendelijke Speeltuin voor Alle Leeftijden

Speelschuur 5Met een diversiteit aan speeltoestellen binnen, zoals glijbanen en klimrekken, is er voor ieder wat wils. Onze binnenspeeltuin is perfect voor peuters, kleuters en oudere kinderen.

Geniet van educatief speelplezier en ontdek de peuterhoek, waar de kleintjes veilig kunnen spelen. Van taartjes bakken in het zand tot spelen met water, die genieten en ook de ouders/begeleiders genieten van een heerlijke tijd op ons terras.

Unieke Beleving voor Feestjes en Gezinsuitjes

foto terras overkapping waleukVier verjaardagen met een knal in onze binnenspeeltuin! Ontdek onze binnenspeeltuin arrangementen en prijzen voor kinderfeestjes. Reserveer eenvoudig een speeltuin voor een onvergetelijk avontuur.

Onze locatie is uitgerust met horecavoorzieningen, waardoor ouders en kinderen kunnen genieten van lekkernijen. Geniet van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers op ons buitenterras terwijl de kinderen lekker binnen of buiten spelen.

Praktische Informatie: Openingstijden en Tarieven

Toegankelijkheid en Flexibiliteit

Onze binnenspeeltuin is ideaal voor schoolvakanties en regenachtige dagen. Ontsnap aan slecht weer en beleef een geweldige tijd met je gezin. Ontdek onze tarieven en toegangsprijzen voor een voordelige en leuke ervaring.

Abonnementen en Extra's: Binnen en Buiten Speelplezier

Geniet van Voordelen en Gemak

Overweeg een binnenspeeltuin abonnement voor frequente bezoeken. Ontdek de peuterhoek, wifi-toegang en educatieve activiteiten. Van baby's tot peuters en kleuters, onze binnenspeeltuin biedt een unieke en verrijkende ervaring voor alle leeftijden.

Beleef Onvergetelijke Avonturen

Samen Spelen, Leren en Lachen

Speelschuur 4Of je nu komt voor een gezinsuitje, een verjaardagsfeestje of gewoon een dag vol plezier, onze binnenspeeltuin staat garant voor lachende gezichten en kostbare herinneringen. Beleef het beste van binnen en buiten speelplezier in onze speciaal ontworpen kindvriendelijke omgeving.

Wacht niet langer! Kom en ontdek de magie van binnen en buiten spelen in onze uitgebreide binnenspeeltuin. Plan je bezoek vandaag nog en geef je kinderen de kans om te genieten van een wereld vol avontuur en verbeelding. Kijk hier voor de openingstijden.


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl