Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

Kamperen bij de boer

Buffelfarm bij waleukOp onze boerderij van Waleuk, waar kamperen en de smaak van het platteland hand in hand gaan. Wij zijn trots op onze buffels en hun kwaliteitsvlees, dat we verkopen in onze eigen boerderijwinkel. En wat is er nou beter dan genieten van dit heerlijke vlees tijdens een gezellige BBQ smoker avond die we organiseren in de zomermaanden?

Kom lekker kamperen bij de boer, de camping bevindt zich in de wijdse polder van Waalwijk waar het heerlijk rustig is.Er zijn voldoende staan plaatsen voor zowel de caravan als de camper, we hebben ook plaats voor de trekkerstentjes. Boek eenvoudig een plaatsje op onze boerencamping via het boekingsysteem.

De camping is eenvoudig te bereiken vanaf de A59 afslag Waalwijk, volg daarna de borden richting Doeveren. Bij Waleuk worden op biologische wijze buffels gehouden voor het vlees.

Het vlees van de buffels verkopen we weer in de boerderijwinkel. Ook hebben we in de zomermaanden een heerlijke smokeravonden met heerlijk buffelvlees van de smoker BBQ en echte boerenfriet. De mest die wordt geproduceerd wordt weer uitgereden over het perceel waar we het jaar erop mais zaaien, zo is de kringloop weer rond en wordt er niets verspild.

Het ingezaaide maisveld gebruiken we weer als maisdoolhof waar een leuke zoektocht kan worden gehouden, dit is meestal vanaf half juli wanneer de stengels hoog genoeg zijn.

Mais doolhof van WaleukHeb je ook een keer zin om in onze grote maildoolhof te komen dolen, dit is alleen mogelijk tijdens het seizoen. Voor de kinderen op de camping is er een grote speeltuin met vele speeltoestellen, je kunt er zelfs een balletje slaan op de midgetgolfbaan.

Onze kampeerplekken bieden rust en ruimte, omringd door groene weilanden en een maidoolhof. U kunt hier heerlijk tot rust komen en genieten van de rustgevende geluiden van de natuur. En voor wie wat meer actie wil, zijn er volop mogelijkheden om te wandelen of fietsen in de omgeving.

Maar natuurlijk draait het bij ons vooral om het eten. Onze buffels worden met liefde en respect gemest en verzorgd, zodat u kunt genieten van het beste vlees dat er is. Of u nu kiest voor een malse biefstuk of een sappige burger, u proeft altijd de kwaliteit en de smaak van het platteland.

Genieten van de BBQ smoker bij Waleuk

BBQ smoker op terrasEn als u echt iets bijzonders wilt beleven, dan mag u onze BBQ smoker avond niet missen. Op deze avond serveren we verschillende gerechten van onze eigen buffels, die we hebben bereid op de smoker. Dit geeft het vlees een unieke smaak en een heerlijke rokerige geur. Samen met een lekker pilsje en gezellige muziek is dit de perfecte manier om de dag af te sluiten.

Kortom, onze boerderij biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke kampeerervaring. Of u nu op zoek bent naar rust en ontspanning of juist naar avontuur en lekker eten, bij ons vindt u het allemaal. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen op onze boerderij en u te laten proeven van het beste vlees dat er is.

Eten en kamperen de ideale combinatie

Naast kamperen en lekker eten biedt onze boerderij ook volop mogelijkheden om meer te leren over het leven op het platteland. We organiseren regelmatig rondleidingen waarbij u een kijkje krijgt in onze stallen en leert over de verzorging en het fokken van onze buffels. Ook laten we u graag zien hoe we het vlees verwerken en bereiden op de BBQ smoker, zodat u een nog beter beeld krijgt van de kwaliteit en de smaak.

De kinderen vermaken zich wel in de natuurspeeltuin

Natuurspeeltuin van WaleukEn voor de kinderen is er ook genoeg te beleven op onze boerderij. Ze kunnen meehelpen met het voeren van de dieren, eieren rapen bij de kippen of gewoon lekker spelen in de natuurspeeltuin. Zo leren ze op een speelse manier over de natuur en het boerenleven.

Maar ook als u even weg wilt van de boerderij, biedt de omgeving volop mogelijkheden. Zo liggen er verschillende mooie natuurgebieden in de buurt, waar u kunt wandelen of fietsen. En ook de stad ligt niet ver weg, met allerlei leuke winkels, musea en restaurants.

Kortom, een verblijf op onze boerderij biedt voor elk wat wils. Of u nu komt voor rust, lekker eten, natuur of avontuur, bij ons vindt u het allemaal. En wie weet gaat u na uw verblijf met een nog grotere waardering voor het platteland naar huis. We hopen u snel te mogen verwelkomen op onze boerderij bij Waleuk!


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl