Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

Fien & Teun - SVR minicamping met uitzicht op maisveld, weiland & natuurspeeltuin 

Kamperen bij WALEUK is vanaf 26 april (tevens Open Camping DAG) t/m 30 september 2024 mogelijk.

Kamperen bij waleukOnze boerderij-minicamping is aangesloten bij de SVR! De Camping ligt in het Buitengebied van Waalwijk oftewel middenin de polder. We beschikken over 12-15 kampeerplaatsen incl. water & elektra (6 amp) (let op wij berekenen geen extra toeslag Energiekosten) met weids uitzicht op het maisveld, de dierenweide en natuurspeeltuin of het weiland & Speelboerderij met binnen & buiten terras/zitgelegenheden aanwezig, geweldig toch!

 

Er zijn volop activiteiten tegen een kleine vergoeding van midgetgolf tot speuren in een groots doolhof.Verder is er een Recreatieruimte "De Jongveestal" met ontvangstbalie, keuken, voetbalspel, tafeltennis, dartbord, sjoelen, poppen/verkleedhoek, xl bouwstenen (de Recreatieruimte zie de openingstijden op deze website die ook voor  zowel kampeerders als  dagjesmensen gelden !)

Dronefoto camping2Onze camping is 3 jaar geleden geopend en destijds voorzien van nieuwe aanplant van beukenhaag & fruitbomen zoals kersen, appel- & perenbomen, perzik- & pruimen en daarnaast een walnoot, die al flink zijn gegroeid, maar natuurlijk de tijd nodig hebben om uit te groeien tot flinke prachtige bomen die na hun mooie bloesem fruit gaan geven.

Wij hebben op het kampeerterrein sanitair met douches, toiletten en afwasgelegenheid. Ook kunt u bij ons terecht op ons ruim opgezette Boerderijterras voor Pannenkoeken, Friet & Koffie & Fris met hartige- & zoetige lekkernijen & Licht-Alcoholische Dranken & streekproducten waaronder ons eigen Buffelvlees.

En om ’t helemaal compleet te maken voor de huur van ‘n BBQ-smoker (in de vorm van 'n tractor) en overheerlijk vlees (Beter Leven) ben je bij ons ook op het juiste adres!

Nieuwtjes:

De speelschuur

NIEUW is onze Speelschuur met grootse zandbak en klim- & klautertoestellen maar ook een ouderwetse waterpomp met bakken om kleine mini "goudklompjes" te zoeken/zeven.

En er is een knutselhok waar de kids met hartelust kunnen timmeren, verven etc. Sinds 30 april 2023 is onze speelboerderij gerealiseerd en betaalt men entree. Kampeerders & hun bezoekers t/m 12 jaar betalen éénmalig voor het gehele verblijf 1x entree ! Let op de openingstijden gelden zowel voor dagjesmensen als de kampeerders (met name binnen spelen).

 

Logo van fien en teun

Fien & Teun SVR-minicamping 

Onze boerderij-camping is met 14 andere campings in Nederland uitgekozen door van Hoorne Entertainment & de SVR oftewel sinds  31 maart 2023  zijn wij officieel een Fien & Teun SVR-minicamping. Dus houd deze Site & Social Media in de gaten om te vernemen wanneer ze op onze camping gezellig langs komen. Wij hebben onze locatie omgetoverd in dit thema waar je heerlijk kunt speuren en kan luisteren naar de spannende verhalen/belevenissen van Fien & Teun! Bij ons op de camping maar ook op de Speelboerderij met terras komen zowel gezinnen, als echtparen, vrienden, families, maar ook opa's en oma's met hun (klein)kids oftewel jong en op leeftijd komt hier allemaal voor kampeer- & speelplezier en is er ook genoeg te beleven in de omgeving !

 

Omgeving WALEUK

Beleef & vooral Geniet ook van de prachtige omgeving. Fiets over de dijk langs de Bergsche Maas naar het oude vestingstadje Heusden of ga over de Elshoutse Zeedijk (Zuiderwaterlinie) het natuurgebied in met haar wielen (Waterplassen) en eeuwenoude sluizen richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De Efteling ligt ook op steenworp afstand. Shoppen of Cultuur snuiven doe je o.a. ook in Waalwijk, Den Bosch, Breda, Tilburg etc.

holiday 1463951 640
foto Waleuk Mini CampingSRV logo kl
Waleuk mini camping

Kom kamperen bij Waleuk de plek waar gastvrijheid, ruimte en natuur vanzelfsprekend zijn.
Of je nu met de camper, caravan, vouwwagen of (dak)tent komt, we verwelkomen je graag; de koffie staat klaar !

Zoek & Boek een Kampeerplaats.

QR code bij reservering minicamping

Prijzen camping WALEUK

Bekijk hier de prijzen van kamperen, activiteiten/faciliteiten bij WALEUK.

Kampeerders betalen vooraf éénmalig entree per kind voor onze speelboerderij voor het gehele verblijf (kids t/m 12 jaar) en hoeven dus niet voor elke dag dat binnen en/of buiten speelt te betalen. Daarnaast betaalt men apart naar eigen keuze voor de extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld midgetgolf in het weiland tussen de fruitbomen en speurtocht in groots maisdoolhof of 'n gezellige BBQ-avond of andere mogelijke faciliteiten.

Dit om de kampeerprijs zo laag als mogelijk te houden, en de kampeerders de vrije keus te laten om wel/niet deel te nemen aan een activiteit, en dus te betalen aan de extra activiteiten bijvoorbeeld omdat men geen (klein)kinderen in het kampeergezelschap heeft, of puur komt kamperen en niet willen deelnemen aan de extra mogelijkheden/activiteiten! Als u bij ons reserveert en dus gezellig komt kamperen, weet u bij deze al wat de mogelijkheden/voorwaarden zijn!

Uw HUISDIEREN zijn helaas NIET welkom ivm onze eigen boerderij-& huisdieren.

Bezoekers camping vooraf melden bij de beheerders!
Bezoek is € 2,= per persoon vanaf 13 jaar.
Voor de kinderen t/m 12 jaar betaalt u alleen de entree voor de speelboerderij en is het bezoek camping gratis !

Eventuele prijswijzigingen en typefouten voorbehouden!

Voor informatie of er nog plaats is of heb je andere vragen dan kun je contact opnemen.


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl