Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

Kamperen op een buffelfarm

Kamperen op een boerderij waar buffels worden gemest voor het vlees is een unieke en authentieke ervaring die steeds populairder wordt bij kampeerliefhebbers. Onze boerderij biedt niet alleen prachtige uitzichten op het platteland, maar ook de mogelijkheid om de dagelijkse boerderijactiviteiten van dichtbij te ervaren.

Buffelfarm bij waleukEen van de belangrijkste redenen waarom kamperen op een boerderij waar buffels worden gemest zo populair is, is vanwege het authentieke karakter van de ervaring. Het biedt kampeerders de mogelijkheid om te zien waar hun voedsel vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd.

Kampeerders krijgen de kans om te zien hoe buffels worden gemest voor vleesproductie. Ze kunnen ook leren over de verschillende voedingsstoffen die buffelvlees bevat en hoe het zich verhoudt tot ander vlees.

Een ander voordeel van kamperen op een boerderij is de rustige omgeving en de nabijheid van de natuur. Kampeerders kunnen genieten van het buitenleven, wandelen in de natuur, vogels spotten en het observeren van andere wilde dieren. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te ontspannen in de rustige omgeving van het platteland.

Buffels gemest voor het vlees

Op onze boerderij worden buffels gemest voor het vlees, er zijn verschillende soorten kampeermogelijkheden beschikbaar. Er kan bijvoorbeeld worden gekampeerd in een tent, caravan of camper, afhankelijk van de voorkeur van de kampeerder.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het proeven van het vlees, bieden we de mogelijkheid om vlees direct van de boerderij te kopen. Dit betekent dat kampeerders kunnen genieten van vers buffelvlees dat lokaal is geproduceerd en daardoor duurzaam is.

Het is een geweldige manier om het vlees te ervaren waar onze boerderij bekend om staat en om de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Voordat je gaat kamperen op een boerderij waar buffels worden gehouden voor het vlees, is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten en welke regels er gelden. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten waar je wel en niet mag kamperen en welke faciliteiten beschikbaar zijn.

Daarnaast moeten kampeerders zich bewust zijn van de regels met betrekking tot het voederen of aanraken van de buffels, om zo hun eigen veiligheid en die van de dieren te waarborgen.

In het kort, kamperen op een boerderij waar buffels worden gemest voor vlees is een geweldige manier om te genieten van de rust en de schoonheid van het platteland en tegelijkertijd een authentieke boerderij ervaring op te doen.

Of je nu geïnteresseerd bent in het observeren van boerderij activiteiten of het proeven van vers buffelvlees, deze ervaring biedt voor elk wat wils.

Het is belangrijk om te onthouden dat kamperen op een boerderij waar buffels worden gehouden anders kan zijn dan kamperen op een reguliere camping, en het is belangrijk om je voor te bereiden op de specifieke omstandigheden die je zult tegenkomen, en is het een goed idee om onderzoek te doen naar de verschillende boerderijen die deze ervaring bieden en hun beoordelingen en aanbevelingen te bekijken.

Het kan ook nuttig zijn om contact op te nemen met ons om meer informatie te krijgen over hun kampeerfaciliteiten en om eventuele vragen te stellen die je misschien hebt.

Kamperen op een boerderij is een unieke ervaring die zeker de moeite waard is om te verkennen. Of je nu geïnteresseerd bent in het leren over de boerderij activiteiten, het proeven van vers buffelvlees of gewoon genieten van de rust en de schoonheid van het platteland, deze ervaring biedt voor elk wat wils.

Met de juiste voorbereiding en planning kan kamperen op een boerderij een onvergetelijke ervaring zijn die je nog lang bij zal blijven.


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl