Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

Boerderijterras bij Waleuk

Boerderijterras luchtterrasOp ons terras kunt u heerlijk genieten van een lekker kopje koffie met zicht op de spelende kinderen in de natuurspeeltuin. Op deze manier kun je ze goed in de gaten houden.

Laat ze lekker in de grote zandbak spelen waar ze heerlijk hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Aan de slag met emmertje en schep.

In een echte roeiboot kunnen zitten, die in de zandbak ligt. Ook is er een airtrampoline aanwezig voor vele uren speel-/springplezier en diverse andere speeltuinatributen zoals kabel- & glijbanen, schommels etc.

Ook bestaat de mogelijkheid om midgetgolf in het weiland tussen de fruitbomen te spelen.

Zoek een heerlijk plekje

Terras met parrasols 800x600Zoek een lekker plekje onder de grote parasols of overkapping om lekker te genieten van een kopje koffie, frisje, biertje of wijntje, bestel er gelijk iets hartigs of zoets bij.

Voor de kinderen is er ook altijd iets lekkers te eten/drinken te bestellen op het terras. Ook kunt u hier genieten van een hapje wat op het terras wordt geserveerd.

En niet te vergeten boeren friet of overheerlijk belegde pannenkoeken staan op de menukaart.

 

Kom genieten van een smokeravond

Smokerfoto 800x600In de zomermaanden houden we op vrijdag en/of zaterdagavond bij voldoende belangstelling een smokeravond waar kan worden genoten van heerlijk varkens- & buffelvlees van onze smoker BBQ, dit met lekkere boerenfriet is het een heerlijk eetfestijn.

Geef je hier wel even voor op, zodat we genoeg vlees op de BBQ-smoker hebben om teleurstellingen te voorkomen.

Het vlees is ook te verkrijgen in onze boerderijwinkel. Zo kun je thuis ook genieten van dit heerlijke vlees. Of koop een WALEUK- kadobon voor ons vlees, activiteiten of streekproducten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contact formulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl