Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

Uitje/Feestje

Kom naar WALEUK Recreatie- & Speelboerderij voor een UITJE of om er gezellig een FEESTJE te vieren. Fijn met het gezin, familie en/of vrienden, school, bso, sportvereniging, scouting,  of bijvoorbeeld tijdens een familie-uitje is Waleuk bij uitstek de ultieme manier voor vermaak in de buitenlucht maar ook binnen op onze Recreatie- & Kampeerboerderij en kun je genieten van het boerderijleven en natuurlijk onze mooie omgeving Waalwijk, Heusden en omstreken en al wat zij te bieden heeft. We kunnen alles uit handen nemen zodat jullie kunnen genieten van alle aandacht (voor elkaar) & ook voor de innerlijke mens kan gezorgd worden en om te zorgen voor een leuke onderbreking, kun je nog een activiteit doen zoals Midget-/Klompengolf, dolen in ons Maisveld met educatieve speurtocht, ook beschikken wij nog over andere familie-spelen.

op ons Boerderijterras & in Ontvangst- & Recreatieruimte

Naast dat u op ons Boerderijterras, die op het zonnige zuiden ligt, kan vertoeven, beschikken wij ook over een mooie sfeervolle grote ontvangst-recreatieruimte "De Jongveestal" die het gehele jaar door op aanvraag gebruikt kan worden voor een kinderfeestje, familie of team-uitje, 'n vergadering of andere meeting/gelegenheid (deze is niet af te huren, u mag deze gebruiken en bij ons het eten/drinken afnemen (eigen consumpties etc. zijn niet toegestaan); vraag ons naar de mogelijkheden. Bel vooraf eventjes voor 'n afspraak om ons te ontmoeten/bezoeken of wellicht is telefonische informatie of per mail voor jou al voldoende om te reserveren......

Of je dus nu een familie-uitje, dagje met vriendinnen gaat organiseren, je verjaardag wilt vieren, een Kraamfeest, een Surpiseparty of een Vergadering wilt houden of een andere gelegenheid hebt, kom dan gewoon gezellig naar Waleuk!

De voormalige Jongveestal is verbouwd tot een knusse feest-/workshop-/ontmoetingsruimte en gezellig ingericht en ademt een prettige en huiselijke boerensfeer/stijl uit, waarbij je je vast op je gemak zult voelen. Ook beschikken wij over een ruim opgezet Boerderij-terras met Horeca en Natuurspeeltuin incl. Midgetgolf tussen de Fruitbomen & Maisdoolhof en Speelschuur met Knutselhok

Kinderfeestje houden bij Waleuk

Waleuk is het om bij ons op de Recreatie- & Speelboerderij je verjaardag te vieren in de voormalige Jongveestal, we beschikken over oud-hollandse spelletjes zoals sjoelen, blikgooien etc. maar je kunt ook een houten klompje of tulp pimpen. En we hebben nu een speelschuur met knutselhok voor lekker BINNEN ravotten & knutselen.

En je kunt lekker buiten ravotten in onze natuurspeeltuin, speuren in groots maisdoolhof of een balletje slaan op onze grote 18-holes banen middenin het weiland met fruitbomen, hoe leuk is dat ! Ook is het mogelijk om je feestje uit te breiden met Workshop Klompje/Tulpje pimpen. Voor jong en en op leeftijd geschikt om een onvergetelijke dag te beleven.

Om het uitje/feestje etc. helemaal compleet te maken, doe 1 of meerdere activiteiten: zo kun je een lekker balletje slaan op onze 18-holes midgetgolfbaan tussen de fruitbomen in het weiland en/of ga dolen in ons maisdoolhof tussen de hoge maisstengels speuren (dit is wel seizoensgebonden). Naar alle waarschijnlijkheid is onze Jeu de Boules baan in mei a.s. gerealiseerd, dus voor ieder wat wils qua activiteiten voor elke leeftijd.

Eten/Drinken & lekkere Hapjes

Wij beschikken over een ruim omgezet boerderijterras met Horeca, dus kunnen wij ook voor de innerlijke mens zorgen zoals diverse smaakvolle belegde pannenkoeken, friet met overheerlijke (buffel)snacks of een complete BBQ smoker of SLINGER BBQ-beleving organiseren of een Buffet.

Ook kunnen wij mooie, lekkere kaas/worst creaties maken, of warme snacks tot buffetten verzorgen/serveren tijdens het uitje/feestje, en natuurlijk ontvangst met appel-/slagroomtaart behoort ook tot de mogelijkheden.!

Denk bij buffetten aan warme/koude, Lunch, Stamppotten, Italiaans en/of Hollands.

De Waleuk High Tea Fuif

Met bijvoorbeeld een stel vrienden/vriendinnen, collega's of familie & of het nu zomaar is of ter ere van een vrijgezellen-party, babyshower of wat de reden ook mag zijn ook dat kan bij waleuk in een gezellig ingerichte recreatieruimte voorheen de Jongveestal met kneuterige boerderijsfeer. 

Nieuw: Klompje Pimpen.

Op woensdag- & vrijdagmiddag kun je bij Waleuk een houten Klomp(je) pimpen, hiervoor moeten er wel minimaal 8 personen zijn anders kan het niet doorgaan. Maak hiervoor minimaal 3 dagen van te voren een reservering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te kijken of er genoeg animo is. Er wordt altijd nog contact opgenomen. Je kunt er ook voor kiezen om de actviteit te doen tijdens een uitje of (kinder)feestje.

Prijs:

Kinderen t/m 12 jaar € 9,50 incl. ranja!
Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar € 18,50 incl. fris of koffie!

Kom daarom op woensdag- & vrijdagmiddag naar waleuk om lekker te ontspannen en creatief bezig te zijn in onze recreatieruimte en voormalige "Jongveestal". Deze ruimte is ook perfect geschikt voor kinderfeestjes, teambuilding, familiefeestje/uitje of elke andere gelegenheid.

Bespreek je wensen met ons en wij denken graag met je mee en geven wel aan wat binnen de mogelijkheden past.


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl