Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

Verken de betoverende polder van Waalwijk met onze sfeervolle huifkartocht!

Stap aan boord van een authentieke huifkar en laat je meevoeren op een betoverend avontuur door de schilderachtige polder van Waalwijk. Ontsnap aan de drukte van het alledaagse leven en dompel jezelf onder in de rust en schoonheid van het Nederlandse platteland. Onze huifkartocht belooft een onvergetelijke ervaring te zijn voor zowel jong als oud.

Een tijdloos avontuur

Wanneer je aan boord gaat van onze sfeervolle huifkar, stap je meteen een andere wereld binnen. Het rustgevende ritme van de paardenhoeven en het zachte geschommel van de kar nemen je mee terug in de tijd, naar een periode waarin het leven eenvoudiger en trager was. Terwijl je geniet van de frisse lucht en het weidse uitzicht, zul je merken dat alle zorgen van je af glijden.

Natuurschoon en cultuurhistorie

Tijdens de huifkartocht word je omringd door het adembenemende natuurschoon van de Waalwijkse polder. Uitgestrekte velden, kronkelende waterwegen en kleurrijke wilde bloemen vormen het decor van deze ontdekkingstocht. Onze ervaren gids deelt niet alleen verhalen over de natuurlijke pracht, maar ook boeiende inzichten in de rijke cultuurhistorie van dit gebied.

Familieplezier en romantiek

Of je nu een gezinsuitje plant, een romantisch uitje met je geliefde wilt beleven of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, onze huifkartocht past bij elke gelegenheid. Kinderen zullen betoverd worden door de dieren en de open ruimte, terwijl stelletjes kunnen genieten van de intieme sfeer en het samenzijn te midden van de natuurpracht.

Praktische details

Onze huifkar wordt voorgetrokken door een nostalgische tractor, welke wordt bestuurd door boer Pieter die de omgeving goed kent en de mooiste plaatjes weet te vinden. De huifkar is voorzien van comfortabele zitplaatsen en bescherming tegen zon en regen, zodat je in alle weersomstandigheden kunt genieten.

Reserveer jouw plaats

Mis de kans niet om de betoverende polder van Waalwijk op een unieke manier te ontdekken. Reserveer nu je plaats voor een onvergetelijke huifkartocht en laat je meevoeren op een reis die je nog lang zult koesteren. Beleef de rust, de schoonheid en de tijdloze charme van het Waalwijkse platteland met onze sfeervolle huifkarritten. We kijken ernaar uit om je aan boord te verwelkomen!

De huifkartochten zijn op aanvraag.
Tijd gaat in bij vertrek en aankomst Waleuk.
€ 75,00 per uur voor een unieke huifkartocht.


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl